To our Norwegian customers – til våre norske kunder

The information under is for our Norwegian customers – and is therefore in the Norwegian language.

Litt om Avee AS

Som dere kanskje vet – er Avee AS et helnorsk firma. Avee (uttales ‘eivi’ ) ble startet i 2017 og vi har allerede solgt en betydelig mengde enheter over hele verden.
Hovedkunder til nå har vært profesjonelle flyvere for flyselskaper, men vi ser nå at også GA markedet tar seg kraftig opp.

Å fly med QC25/35 og Avee er ganske enkelt utrolig komfortabelt. Vi anbefaler QC35 ( i forhold til QC25 ) da denne er nyere og har blåtann som kan benyttes når QC35 ikke er koblet opp mot en Avee.
Hvis du ønsker å ha blåtann i flyet, må vår Bluetooth Controller benyttes sammen med Avee mikrofon interface (Blåtann i QC35 kobles automatisk bot når Avee plugges inn i QC35).

Dette har sammenheng med at QC35 ikke har interface mot intercom / radio i flyet, samtidig som den innebygde mikrofonen i QC35 plukker opp absolutt all støy fra flyet – og gjør all nyttig kommunikasjon umulig.

Barnesykdommer er vi nå ferdige med, og vi gleder oss kraftig til å lansere blåtann kontrolleren om en måneds tid.

Avtale med Power-kjeden

Vi har inngått en unik avtale med Power-kjeden: alle piloter med lisensnummer innrømmes 500 kr i rabatt på butikkpris.

Send mail til salgssjef i POWER kjeden: jens.lund@power.no og legg ved info om nærmeste butikk til DEG samt lisensnummer, så sender Jens en rekvisisjon til “din” Power-butikk så du kan løpe dit å kjøpe de antall headset du bestiller.

Rabatt via kupongkode i Flynytt

Avee gir også 15% rabatt på listepris for sine produkter til kunder med kupongkode fra Flynytt paiprutgave eller Flynytt på nett.
Husk at norsk moms tilkommer på alle priser. Dette slipper vi ikke unna desverre.
Vi har innført muligheten for forsendelser via Posten. Dette fungerer ganske så utmerket hvis du ikke må ha ting over natta.

Med vennlig hilsen

Avee as